Kontaktinfo bokning

Är det första gången du gör en hårförlängning, eller första gången du kommer till mig vill jag helst att du kommer på en kostnadsfri konsultation först. Denna är nödvändig för att bestämma antal slingor, färg etc. och tar normalt ca 20 min. Vill du göra hårförlängningen direkt i samband med konsultationen på salongen i Malmö går det normalt bra då vi har allt hår på lager. Undantag är om en färg skulle vara slut. För en konsultation räcker det att du kontaktar mig antingen via mobil/sms/mejl.

 

En hel förlänging tar normalt 2-4 timmar att göra, lite beroende på hur många slingor du ska ha isatt. Räkna med att 50 slingor tar ca en timme att sätta i. Därutöver tillkommer tid för inklippning av håret.

 

Du kan själv boka in din tid genom att klicka på den gröna "Boka tid" knappen nedan. Leta fram det du önskar göra och kolla efter passande tid. Om du inte minns vad du har haft tidigare kan du kontakta mig för att kolla antal slingor, längd och typ av hår. Likaså om du inte hittar en tid som har tillräcklig lång session kan du kontakta mig, så tittar jag om det går att förlänga i kalendern.

 

 

Boka tid

 

Kontaktuppgifter:

Telefon: 0730 - 60 60 04

Svarar i telefon måndag- torsdag kl.10-17 samt fredagar kl.10-15.

 

Mejladress: alex@extensionsbyalex.se eller använd formulären nedan.

 

 

 

Ditt namn

Din e-post

Ditt mobilnr

Ditt meddelande