Har du lagt ner en mindre förmögenhet på extensions så vore dumt att inte investera i ordentliga produkter för skötsel också. Du ska behandla ditt löshår precis som du behandlar ditt egna hår - med en liten justering. Eftersom ditt löshår inte är förbundet med din hårbotten får det därmed inte näring och vård som ditt egna hår får. Det innebär att löshåret alltid kommer att vara torrare än det egna håret. Därför är det viktigt att du tillför mycket fukt och vitaminer till håret!

 

Vi rekommenderar följande produkter för skötsel av vårt löshår:

 

Maria Nila - 100% vegansk, 100% cruelty free och 100% utvecklad och producerad i Sverige.

 

Du kan använda alla Maria Nilas serier för vård av ditt löshår och på så sätt även matcha ditt egna hårs särskilda förutsättningar. Det enda vi inte rekommenderar till vård av just löshår är volymgivande hårvårdsprodukter, som gör löshåret frissigt och svårskött. Oavsett om du använder dig av löshår med keratinfästen, tejp, microringar, tränsar eller clip-on, så passar Maria Nilas produkter.

 

Vi har satt ihop ett komplett hårvårdspaket med följande produkter: schampo, inpackning, balsam samt leave-in cream. Vi säljer produkterna också separat eller i mindre paket när man behöver komplettera med enstaka produkter. Dessutom har vi tagit in passande styling produkter som man kan använda före fön och plattång.

 

Övriga märken, även sk. frisörmärken, används på egen risk och eget ansvar. Vi har även testat andra märken, tex  Wella, Goldwell och Redken. Ingen av dessa märken fungerar särskilt bra ihop med vårt hår. Håret blir gärna torrt och lite frissigt i topparna. Så undvik dessa märken helt.