Alla förlängningar nedan är utförda av Alex på Extensions by Alex och Helena på Euro So.Cap. Sweden med Euro So.Caps hår. Bilderna är tagna och publicerade med kundernas godkännande. Samtliga priser har varit gällande för den aktuella dagen och kan därför variera över tiden. Alla bilderna är copyrightskyddade och missbruk av bilderna eller användande av dessa utan uttryckligt godkännande kommer att polisanmälas.

 • Cassandra före och efter.jpg

  Den här kunden ville verkligen ha långt hår och vi satte i 150 slingor av längden 60/65 cm Classic Line, färg nr 1B som är helt svart. Vi behövde knappt klippa in löshåret för att passa in i det egna. Det blir många fästen att ta hand om, men här har vi en rutinerad tjej som vet hur man ska sköta ett långt hår. Tänk om vi alla kunde ha så fint hår :)

   

 • Felicia VH + CL före och efter.jpg

  Här ser vi hur man kan blanda två hårtyper av löshår för att få mer volym. Vi använde totalt 100 slingor: 60 slingor av Vanity Hair 55 cm färg nr 2, 20 slingor Classic Line 50/55 cm färg nr 2 samt 20 slingor Classic Line 40/45 cm färgnr 4. Vi plattade kundens egna hår för att visa resultatet när hon själv vill styla det senare.

 • Amanda 120 VH före och efter.jpg

  Den här tjejen hade en jämnklippt kant på sitt egna hår. I vanliga fall kan det vara svårt att dölja den med löshår utan att det syns. Vi satte 120 slingor av Vanity Hair som håller sig rakt efter tvätt. Färg nr 1B och 2 som är de mörkaste bruna nyanserna vi har på salongen passade perfekt. Resultatet blev en fyllig förlängning och vi kunde behålla full längd på löshåret som är 55 cm.

 • Sara VH.JPG

  Ibland får vi nöjet att förstärka kundens egna hårfärg och framhäva det med löshår. Vi satte blandat med vårt nya hår, Vanity Hair, blandat med Classic Line. I botten satte vi 60 st Vanity Hair färg nr 3. Sedan byggde vi på med 40 st av ombre med färgerna 1B/530 och överst använde vi 20 st Classic Line färg nr 32. Totalt 120 slingor.

  Vanity Hair är ett fylligare och rakt hår som är lättskött. Det går bra att locka det om man vill. Här passade det bra att blanda hårtyperna för att få fyllighet i botten med Vanity Hair samt att sätta Classic Line som får självfall efter tvätt för att passa in på det egna håret som är lite vågigt.

 • Tova 2017.JPG

  Så här mycket eget hår ser vi sällan på någon. Den här tjejen hade mycket tjockt hår och ville ha en förlängning som skulle ersätta det hår hon hade haft innan. Vi satte längden 40 cm och använde färgerna 12, 12/DB3 samt 12/DB2 för att få exakt samma färg som det egna håret. Totalt behövde vi 200 slingor. Vi hoppas att kunden orkar med så många fästen att sköta om. 

 • Frida 2017.jpg

  Här ser vi en fyllig hårförlängning med Classic Line 50/55 cm. Vi satte totalt 150 slingor fördelat med 100 st av färgnr 4 och 50 st av färgnr 6. Löshåret är perfekt inklippt i det egna håret så att ingen kant syns.

 • Sara collage.JPG

  Här har kunden redan långt eget hår och hennes önskemål är att få det fylligare och lite längre. Vi satte totalt 125 slingor 50 cm classic line i färgerna 26 ljus rödblond (25 st) och 27 mörk rödblond (100 st). Se de små färgproverna som visar färgerna separat. När de blandades så fick vi fram exakt ton som matchade kundens eget hår. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Josefine H collage.JPG

  På den här hårförlängningen har vi använt oss av askblonda toner, färg nr 1002 och färg nr 1004 (hälften av varje). Totalt gick det åt 150 st slingor i längden 50 cm för att få så pass mycket volym som kundens önskemål var. En lätt rundklippning gjorde att vi kunde behålla nästan hela längden av löshåret. Extensionstylisten Alex gjorde förlängningen.

 • Anna S före o efter.JPG

  Ett kort och tjockt hår är alltid en utmaning när man ska sätta i löshår. Den här kunden hade tendens till lockigt hår och därför valde vi att sätta både rakt (som blir självfall efter tvätt och självtork) och lockigt hår, hälften av varje. Dessutom hade kunden mycket ljusa toppar blandat med guldblonda toner. Därför tvättade jag upp färg nr 1003 (lockigt hår) med silverschampo för att tona ner gula toner och få fram mycket ljus askblont. Det raka håret tvättade jag med schampo, lade i inpackning och balsam och slutligen torkade med trattfön för att få fram lockar. Vi använde färgnr 1002, nr 1003 och nr 24 i lockigt hår och färgnr 140 och nr 24 i rakt hår med längden 40 cm. Totalt 150 slingor. Efter en ordentlig inklippning fångade vi upp de guldblonda nyanserna som fanns närmast hårbotten.

 • Ebba före o efter.JPG

  Här har vi blandat 75 slingor mörk mahognybrunt nr 32 och 25 slingor vinrött nr 53, totalt 100 slingor i längden 40 cm. Vi lät kundens egna hår förbli oklippt i topparna innan vi satte i håret för bästa resultat. Ett för jämnt klippt hår kan få en synlig kant.

   

   

   

   

 • Erikas collage.JPG

  För att få den här röda färgen har vi använt färgnr 530 (vinröd) och färgnr 35 (intensiv röd), hälften av varje färg samt 10 slingor av crazy colour som heter redviolet, färgnr 62. De slingorna kan man se skymta fram på sidan. Totalt satte vi 150 slingor i längden 40 cm, Classic Line. Resultatet blev en mycket fyllig hårförlängning.

 • Paula före o eft.JPG

  Den här tjejen fick en fin hårförlängning med 4 färger i följande blandningar: DB4 (mörk guldblond), 12/DB3 (ljusbrun/guldblond), 12/DB2 (ljusbrun/ljus guldblond). Vi satte totalt 125 slingor i längden 40 cm, Classic Line. Vi plattade dock det egna håret för att löshåret som är extremt rakt skulle smälta in bättre. Efter tvätt kommer löshåret att få självfall om man låter det lufttorka. 

 • Veronicas.JPG

  Här ser vi exempel på hur man mixar två helt olika färger för att få fram kundens egna hårfärg. Vi har använt 50 st färgnr 30 (mörk kopparblond) och 25 st färgnr 26 (ljus rödblond), totalt 75 slingor i längden 40 cm Classic line. Eftersom det var begränsat antal slingor började vi sätta sidorna först och därefter längst upp på bakhuvudet för att sedan gå neråt. Vi satte nr 30 längst upp och längst ner samt nr 26 i mittenraden. Efter ett par tvättar kommer färgerna att blandas ännu mer men vi ser redan nu hur resultatet blir med den här färgkombinationen. Den här tjejen hade litet huvud och därför räckte det att sätta 75 slingor för att få lite mer längd och fyllighet. 

 • Alex 2014.JPG

  Här ser vi ett exempel på hur tunt och kortare hår ser ut efter en hårförlängning med det finaste håret vi har, De Luxe line. Håret har chefsstylist Helena Knutsson satt i och som modell stod jag, Alex. Vi har använt färgnr 2, 4 och 32, totalt 100 st slingor. Färgnr 32 och nr 4 samt nr 32 och nr 2 är ihopklippta för att ännu bättre gå ihop med mitt egna hår. Vi brukar normalt sätta i 125 st Classic line.

  Skillnaden mellan De Luxe line och Classic Line är fyllnaden längre ner på varje slinga samt att håret är mycket finare och har en silkeslen känsla redan från början. Viktmässigt väger 100 st De Luxe line (1,0 g x 100 st = 100 g) lika mycket som 125 st Classic Line (0,8 g x 125 st = 100 g). Men eftersom De Luxe Line håret är mer silkeslent än Classic Line är från början, känns det inte lika fylligt. Dock ser resultatet ut som om det är 125 st slingor hår.

 • Josefine.JPG

  De luxe line - nytt exklusivt hår från Euro So.Cap. Den här tjejen har nyligen varit helt blond och bestämde sig för att färga sitt hår mörkare. Vi har använt två färger för att få fram samma färg som det egna håret, nr 10 solblekt mörkblond och nr 12 ljusbrunt. Totalt har vi använt 125 st slingor. När kundens hår var blont har vi satt i 150 slingor av classic line. Men eftersom De luxe line håret har mer hår på sina slingor satte vi i bara 125 st. En slinga De luxe hår väger ca 1 g. En slinga Classic line väger ca 0,8 g.

 • Sanna.JPG

  Här har vi använt av De Luxe Line - exklusivt nytt löshår från Euro So.Cap. Den här kunden hade eget långt hår där ett parti var mycket tunnare. För att få mer volym och lite mer längd satte vi i totalt 100 st slingor i färgerna 6, 8, 4 och 32. De Luxe Line finns i längden 50 cm. Se också mängden eget hår som ska användas i en löshårsslinga. Keratinfästet har klippts till lagom längd.

 • Emilia före o efter.JPG

  Här har kunden ganska långt eget hår. Hennes önskemål var att få något längre hår och fylligare volym. Vi klippte ihop färg nr 2 och nr 32 samt färg nr 4 och nr 32. På så sätt smälter färgerna in ännu bättre än att sätta slingorna i separata rader. Totalt satte vi 125 st slingor i längden 50 cm. Extensionstylisten Alex gjorde förlängningen.

 • collage Alex ombre.jpg

  Äntligen kommer bilder på vårt nya ombre shatush line hår. Här stod jag själv (Alex) modell och min kollega och chefsstylist Helena Knutsson satte i håret. Det gick åt 4 paket ombre nr 4/14 och 1 paket nr 4, totalt 125 slingor. Med tanke på längden av mitt hår satte vi nr 4 längst upp så att topparna skulle gå ihop med förlängningen. Helena klippte därefter in håret så att ombren kom till sin rätta. På bilden till vänster ser man hur snyggt färgerna skiftar från mörkt till ljust på löshåret.

 • Bild1.JPG

  För att få samma fyllighet som det egna håret satte vi 125 slingor i färgnr DB4,27/140 och 24. Kunden hade också önskemål om att få långt hår så vi använde längden 50 cm. Så här ska en riktigt fin guldblond hårförlängning se ut. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Collage Helena.jpg

  Här har vi gjort en förlängning med tejphår i längden 50/55 cm.

  De röda fägerna sattes ihop med mahognybrunt, alltså en bit rött under och en bit mahogny över det egna håret. På så sätt går det egna håret (som är i mahogny) hop med förlängningen. Eftersom de röda färgerna ligger inbakade i håret blir effekten slingor.

  8 paket tejphår gick åt till den här hårförlängningen. Exensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Lisa före och efter.jpg

  Här har vi avnänt 100 st slingor av det naturligt lockiga håret. Den här tjejen har tunt eget hår som har lite lockar. Hennes önskemål var att få mycket volym samt framhäva hennes egna lockar vilket vi skapade med det naturligt lockiga håret. Färgnr 27 och DB4. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Kicki collage.jpg

  Här har vi använt totalt 100 st slingor i längden 50 cm. Färgnr 140, 1003 och 1002. Fästena är gjorda med hjälp av en speciell tång för att trycka ut all luft och för att de ska bli platta. Dessutom är det skonsamt eftersom de egna hårstråna ligger kvar orörda i fästet. Lilla bilden illustrerar den här kundens fästen.  Exensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Jenny Kvist före och efter.jpg

  Den här tjejen hade mycket tunnt eget hår. Hennes önskemål var att få både längd och volym. Vi satte 150 st 50 cm i färgerna 8, 32, 33 och 27/140. Efter en intvättning av håret och styling ser vi hur bra håret verkligen blandar sig med det egna håret. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • före o efter blond 40cm1.jpg

  Totalt 125 slingor i längden 40 cm. 100 st färg nr 1002 och 25 st färg nr DB2. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Jenny P före och efter.jpg

  Här har vi använt 75 st lockigt (50/55 cm) färg nr 33 och 50 st rakt/självfall färgnr 32 i längden 50 cm, totalt 125 st slingor. Slingorna är satta radvis lockigt och rakt hår för att blanda sig med kundens egna hår. Vi satte det lockiga håret nedtill, i mitten och längst upp. Däremellan satte vi det raka håret. För bästa resultat så tvättades det raka håret innan isättning och fönades med en trattfön för att få fram självfallet. Efterfotot är taget senare på dagen med annat dagsljus. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Alex före&efter1.jpg

  Här har vi använt tejp förlängning. Det passar utmärkt om man vill prova bära hårförlängning och dessutom har tunnare hår. Tejp behöver dock sättas om oftare ca 4-8:e vecka beroende på hur fort det egna håret växer och hur mycket hår man brukar tappa. En tejpslinga är ca 4 cm bred och finns i den nya längden 50/55 cm. Varje paket innehåller 6 st slingor som sätts ihop till 3 st slingor.

  Här använde vi oss av 7 paket, färgnr 4 och 6. Chefsstylist Helena gjorde förlängningen.

 • Julia före&efter.jpg

  Kunden hade långt, något tjockare eget hår och ville ha en fylligare förtjockning. Vi använde oss av 100 st slingor i längden 40 cm och dubbelfärgen 27/140. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Paulina före o efter.png

  Kunden hade mycket kort och tjockt eget hår. Hennes önskemål var att få en fyllig hårförlängning. Vi satte 100 st slingor 40 cm i färgnr 2, 75 st 40 cm i färgnr 4 samt 25 st lockigt i färgnr 2. Totalt blev det 200 st slingor. Det lockiga håret satte vi längst upp för att få in kundens egna hår i hårförlängningen. På den andra bilden ser vi en kant av tjejens egna hår upptill. Den lämnade vi oklippt när vi satte i löshåret. På tredje bilden har kunden tvättat in håret några gånger och låtit det självtorka för att få fram självfallet av det raka håret. Det lockiga håret har också smält in perfekt. Därefter har vi klippt in löshåret för att få bort kanten upptill. Det här är ett bra exempel på att det går att göra hårförlängningar på även mycket korta hår. Dock går det åt fler slingor och behöver oftast klippas in en gång extra för att få ett lyckat resultat. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Anna före o efter1.jpg

  Kunden hade kort lockigt hår. Här har vi använt 100 st färgnr 24 och 50 st färgnr 1002, totalt 150 st slingor av det lockiga håret. På tredje bilden har kunden fått ännu en inklippning efter att håret tvättats in några gånger. Dock ser håret mörkare ut på den bilden men det beror på att det var ett annat ljus den dagen. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Lotta före o efter.png

  Den här tjejen hade ett önskemål om att få långt hår inför ett bröllop. Hennes egna hår var mycket tjockt och sidorna var mycket kortklippt, se den andra bilden. Här satte vi lockigt hår endast bak och började högt upp på ovansidan av huvudet där vi normalt sett inte sätter fästen. Totalt gick det åt 85 st slingor i färgerna DB4 och 10. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • birtheforeochefter.png

  Kunden hade eget krusigt svart hår och hade som önskemål att få några slingor i annan färg. Till förlängningen har Alex använt det självlockiga håret i färgen 1B.Svart samt några slingor i färgen 530.Vinröd. Totalt gick det åt 137 slingor till den här förlängningen. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • pimforeoefter.png

  Förlängning på ett mycket kort hår. Så länge tillräckligt många slingor sätts i och inklippningen görs korrekt blir förlängningen helt osynlig. Vi har här använt 125 keratinvaxslingor. Denna kund hade ett ganska litet huvud vilket gjorde att vi inte behövde använda fullt så många slingor som man annars behöver på en korthårsförlängning. Chefsstylist Helena gjorde förlängningen.

 • annaforeochefter.png

  Denna kund har tjockt eget hår och ganska kort. Till hennes förlängning har det gått åt hela 200 keratinslingor i färgerna 1003 samt 1002 i längden 50 cm (100 slingor av varje färg). Håret har klippts upp rejält för att få förlängningen att se naturlig ut och få bort alla skarvar. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • foreoefter_rockig.jpg

  Stentuff hårförlängning på kort hår. Det finns ingen gräns för vad man kan göra med extensions :) 185 slingor har använts i längden 50 cm och i färgerna DB3.Guldblond, 1003.Skandinaviskt Blond, 530.Vinröd, 35.Intensivt röd, 4.Brun, 2.Mörkbrun samt 1B/530.Svart/Vinröd. Detta är vårt raka hår som har blivit tvättat och fått självtorka för att få fram fallet i håret. Chefsstylist Helena gjorde förlängningen.

 • alexkund15.png

  Till denna förlängning har det gått åt 100 keratinslingor i färgen 10.Solblekt Mörkblond, 50 cm. Då kundens egna hår var tunt och långt behövdes inte så många slingor för att få ett snyggt och fylligt slutresultat. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • forlangning101102.png

  Denna kund har ganska tunna fina hårstrån, dock många utav dem, och ordentligt upplippt. Förlängning har gjorts med 125 slingor av det raka håret. Eftersom kundens egna hår har ganska mycket självfall kommer förlängningen flyta ihop perfekt eftersom även löshåret får självfall efter tvätt. Färgerna som använts är nr 140, DB3 och 1002. Chefsstylist Helena gjorde förlängningen.

 • malinforeochefter.png

  Denna kund har uppklippt och ganska tunt hår. Vi har satt i 100 st keratinslingor i färgerna 10 och 1002 i längden 50 cm. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.

 • Untitled - 2.png

  125 slingor i längden 40 cm. Extensionsstylist Alex gjorde förlängningen.

 • lockigmbforeoefter.png

  Förlängning på ett mycket lockigt hår. Vi har satt i totalt 125 keratinslingor av det naturligt lockiga håret. Hårkvalitén passar perfekt ihop med kundens egna. Extensionstylist Alex har gjort den här hårförlängningen.

 • rebeckaforeochefter.png
  Denna kund har redan långt hår men ville ha en hårförtjockning med bara litet mer längd. Vi har gjort en förtjockning med tejpextensions och använt färgerna DB4 och 10, 45 cm. Varje slinga har en DB4 och en 10 för att perfekt matcha kundens egna hårfärg. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.
 • kassan_foreoefter.png

  Kassandra har ett jämnklippt, normaltjockt hår med ganska tunna hårstrån och har fått en förlängning med 100 slingor. Håret vi har satt i är det raka håret som vi tvättat och låtit självtorka för att det fina självfallet ska komma fram. Då hennes egna hår är tunt och fint just vid sidorna har vi satt i halva slingor just här för att fästena ska bli helt osynliga. Färgen vi satt i på löshåret är 1B (svart) då Kassandras hår tidigare är färgat och hennes hårtoppar fortfarande är svarta. Chefsstylist Helena gjorde förlängningen.

 • yaldaforeochefter.png
  Denna kund har tjockt och naturligt lockigt hår. Vi har använt det lockiga håret i färgerna 6 och 8 (hälften av varje färg), totalt 150 slingor. På förebilden är det dagsljus och på efterbilden är det mörkt ute, vilket gav en annan nyans på håret. Förlängningen fick dock exakt samma färg som kundens egna hår, vilket man kan se på bilden. Extensionstylist Alex gjorde förlängningen.
 • erika fore och efter.jpg

  Erika har 125 slingor lockigt hår isatt, i 4 olika färger (4, 8, 12 och DB4). Då hennes egna hår är kort och lite tjockare än normalt har håret klippts upp ordentligt för att se naturligt ut. Slingorna har även fästs ända ner i nacken för att hon ska kunna ha hög tofs (fästena syns knappt ändå) och i ett speciellt zig-zag mönster som ger en fylligare effekt och bättre spridning i kort hår. Chefsstylist Helena gjorde förlängningen.

 • harriet fore och efter.png

  Den här förlängningen har chefsstylist Helena på Euro So.Cap gjort. Harriet har 125 slingor rakt hår i färgerna 32, 33 och 130 - längd 60 cm. Hennes eget hår är långt och ganska tjockt med tunna hårstrån. Väljer man ett hår som är så här pass långt blir dock slutresultatet mycket finare om man sätter i lite mer hår.